Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Σέρρες : Δράσεις της Ηλιαχτίδας με θέμα τον Αυτισμό

 


 

 

Η δράση της Ηλιαχτίδας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον Αυτισμό και η εκδήλωση με τίτλο: “Ο Αυτισμός Σήμερα- Εξελίξεις και Προοπτικές – Οι Ανάγκες του Παιδιού και της Οικογένειας” με εισηγήτριες την κ.Βάγια Παπαγεωργίου (παιδοψυχίατρο) και την κ.Ματίνα Παπαγεωργίου (Σύμβουλο Ψυχική Υγείας και Ειδική Παιδαγωγό), στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή του κοινού που είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα του Αυτισμού.


 Σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος και το ΔΣ της Ηλιαχτίδας αναφέρουν:

Ευχαριστούμε την κ .Βάγια Παπαγεωργίου και Ματίνα Παπαγεωργίου για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

 Τους Βουλευτές κ.Αραμπατζή και κ Λεονταρίδη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Φαρμάκη, τη Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας κ.Νικολάρα, το Νομίατρο κ.Αναστασιάδη, την Αντιδήμαρχο κ.Πάνου, Εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, Φορέων, Συλλόγων, Εκπαιδευτικούς, Γονείς, Μέλη του Συλλόγου, Φίλους και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και συμβάλλατε στο να στεφτεί η εκδήλωσή μας με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ευχαριστούμε δε και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τη Δημοτική Αρχή που έκανε δεκτό το αίτημά μας να χρωματίσουν τα αντίστοιχα κτίρια με το χρώμα μπλε του Αυτισμού.
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!


 

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.