Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Σύριζα Σερρών : Μιχάλης Δεμερτζης αποσύρω την υποψηφιότητα του - Στρατιώτης στην μάχη για πολιτική αλλαγή

 

 
 
 
Απέσυρε την υποψηφιότητα του για το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών της Σερραικης Συριζαιικης πολυκατοικίας κ Μιχάλης Δεμερτζης
Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ Δεμερτζής δηλώνει στρατιώτης του κόμματος στην μάχη για την πολιτική αλλαγή
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ  
 
21 Μαϊου 2023.
Λέμε ΝΑΙ στην πολιτική αλλαγή!
Λέμε ΝΑΙ στην συμμετοχή και στη δράση για αλλαγή στη χώρα!
Υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας για Δικαιοσύνη Παντού, Οικονομική Ανάπτυξη για τους πολλούς και για τη χώρα, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Ειρήνη και Σταθερότητα.
Δίνουμε τον αγώνα, όλοι μαζί, χέρι - χέρι, σπίτι - σπίτι, χώρο εργασίας και αναψυχής.
Σε αυτόν τον αγώνα, δίνω και εγώ το "ΠΑΡΩΝ", ως απλό μέλος της Ο.Μ Ηράκλειας, αποσύροντας την υποψηφιότητα μου για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Π.Ε Σερρών, μιας υποψηφιότητας που προήλθε από την ενεργό συμμετοχή των μελών δύο Ο.Μ (Ηράκλειας και Ποντισμενου) και την ομόφωνη υποστήριξη της, μέσα από εννιαίο κείμενο, από σημαντικό αριθμό μελών και φίλων του κόμματος, τόσο προς την Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών, όσο και προς την Κεντρική Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Εκτιμώντας ότι, στη μάχη αυτή, δεν χρειάζονται μικροπολιτικες σκοπιμότητες, εγωισμοι και λειτουργίες μηχανισμών, που δημιουργούν προβλήματα, τόσο στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και σε σημαντικά τμήματα της τοπικής κοινωνίας.
Η μέχρι σήμερα εξάλλου στάση μου, τόσο στα κομματικά όσο και στα κοινωνικά δρώμενα, ήταν συνεπής και ανιδιοτελής.
Παραμένω απλός μαχητής στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με συνέπεια και αταλαντευτη θέληση, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο, την ανάπτυξη του τόπου μας, της Π.Ε Σερρών, που για χρόνια ολόκληρα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στους δείκτες της ανάπτυξης της χώρας.
Στόχος, η ανάδειξη της Π.Ε. Σερρών, η αξιοποίηση του πλούτου της γεωργοκτηνοτροφικης παραγωγής, η τουριστική καθιέρωση και η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για εγκατάσταση και λειτουργία Μ.Μ.Ε του δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της οικονομίας.
Πρέπει επιτέλους η Π.Ε Σερρών να διεκδικήσει αυτό που μέχρι τώρα στερήθηκε.
Στις 21 Μαϊου 2023, όλοι μαζί, ενισχύουμε τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, για την ΕΛΛΆΔΑ, για τον νομό Σερρών, για όλους μας.
Η ώρα φτάνει, είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, διεκδικούμε την εντολή για τη διακυβέρνηση της χώρας, για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.
Λέμε:
ΟΧΙ στο χθές
ΟΧΙ στην οικογενειοκρατία
ΟΧΙ στην απαξίωση και την αδιαφάνεια
ΟΧΙ στο κράτος Μητσοτάκη.
Η ΝΙΚΗ είναι κοντά και είμαστε μαζί.
Δεμερτζής Μιχάλης
πρ. υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Σερρών
Μέλος της Ο.Μ Ηράκλειας Σερρών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.