Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Δήμος Σερρών : ¨¨Βολές ¨¨ Τσιμερικα κατά Χατζημαργαρίτη και Χρυσανθίδη

 


 

 

 Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτήριο του κολυμβητήριου τοποθετήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Γιώργος Τσιμερικας .Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Ο κ Τσιμερικας εξαπέλυσε τα βέλη τόσο κατά  του πρώην προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ Χατζημαργαρίτη όσο και κατα του αντιδημάρχου κ Χρυσανθίδη .Διαβάστε την τοποθέτηση του

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, είπε:
“Δεν γνώριζε ότι πέφτουν σοβάδες από την οροφή τους τελευταίους μήνες; Προφανώς και γνώριζε, καθώς επίσης για τις παραμορφώσεις των δομικών στοιχείων, μιας και πρόσφατα αντικαταστάθηκε σειρά υαλοπινάκων  εξαιτίας του γεγονότος ότι στο κτίριο πιθανά υπάρχουν δομικά προβλήματα, που καθιστούν επικίνδυνη τη λειτουργία του.
Ο νέος Σύμμαχος και πρώην Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης, δεν  ενημέρωσε για  την υποψία  προβλήματος στατικότητας του κτιρίου.
Το μόνιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και σημερινός αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Χρυσανθίδης πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι παλιές και είναι σε κακή κατάσταση.
Όλοι τους γνωρίζουν τις  παρατηρήσεις από την επιτροπή παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.”

Τέλος έθεσε ερωτήματα για την πορεία εξέλιξης του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου ύψους 1.979.515€ που εξασφαλίστηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Πέτρου Αγγελίδη;


 

 

2 σχόλια:

  1. Ο Τσιμερικας είπε κανένα ψέμα για το κολυμβητήριο; Ασφαλώς και όχι. Μόνον αλήθειες είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίδυμο που στα αθλητικά δρώμενα έκαναν κουμάντο με αρνητικά κατά γενική ομολογία αποτελέσματα. Φυσικά η ευθύνη μεγαλύτερη του μέντορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.