Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Δύο διαπιστώσεις και μια πρόταση

 


 

Στις 5 Οκτωβρίου 2022 ενημερωθήκαμε από τον δήμο Σερρών οτι  για πρώτη φορά ξεκινά ολοκληρωμένη παρέμβαση για διαγράμμιση διαβάσεων .Όπως αναφερόταν μάλιστα. Συνολικά προβλέπεται να πραγματοποιηθούν διαγραμμίσεις διαβάσεων σε περισσότερα από 500 σημεία με στόχο τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών υποδομών για όλους τους Δημότες..

Η πρώτη διαπίστωση είναι οτι ( δεν ξέρουμε αν έγιναν και οι 500 παρεμβάσεις ). Άλλα σε πολλά έως παρά πολλά σημεία οι διαβάσεις έχουν εξαφανιστεί .Αφήστε για τα χωριά ουτε λόγος .

Η δεύτερη είναι οτι και εκει που έγιναν παρεμβάσεις έξι μήνες μετά .Το χρώμα έχει σχεδόν εξαφανιστεί .

Τέλος επειδη είμαστε και σε προεκλογική χρονιά. Θυμίζουμε οτι στις 11 Σεπτεμβρίου ( ένα μήνα προ των εκλογών ) .Θα ανοίξουν τα σχολεία για την σχολικη χρονια 2023-24 .Ας προγραμματίσουν ,να φρεσκάρουν τουλάχιστον τις διαβάσεις που βρίσκονται στις σχολικές μονάδες .

Εκείνα τα ωραία περι τρισδιάστατων διαβάσεων κ.λ.π .Λόγια ήταν που ειπώθηκαν και τα πήρε ο αέρας και η βροχή  .

ΥΓ: Εκει στην αντιπολίτευση όλα καλα ??? Ή είναι θέμα που δεν αξίζει να ασχοληθουν ???

2 σχόλια:

  1. Μόνον για τις διαγραμμισεις δεν ισχύει αυτό που γράψατε, ότι δηλαδή λόγια ήταν που ειπώθηκαν και τα πήρε ο αέρας και η βροχή. Αυτό ισχύει για όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του Χρυσάφη. Αξίζει να αφιερώσουμε στον Χρυσάφη το τραγούδι του Φιλιππα Νικολάου " ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ..".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάχθηκαν στο πρόγραμμα smart cities..... μαζί και η αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.