Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Απούσα η Βαρβάρα Μητλιάγκα από την ομιλία Ανδρουλάκη

  


 

 

 

Δεν πέρασε απαρατήρητη ( ούτε έμεινε ασχολίαστη ) η απουσία της υποψηφίας δημάρχου Σερρών Βαρβαρας Μητλιάγκα από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη το Σάββατο 1 Απριλίου .Δεν γνωρίζουμε αν προσωπικοί λόγοι κράτησαν την κ Μητλιάγκα μακριά από την εκδήλωση ή ήταν μια συνειδητή απόφαση λόγω του οτι αποφάσισε να είναι υποψήφια δήμαρχος .Αν ισχύει το δεύτερο  τότε  μάλλον λάθος το σκέφτηκε .Γιατι μόλις τρεις μέρες πριν την ομιλία Ανδρουλάκη στην δική της εκδήλωση στις πρώτες σειρές των καθισμάτων ήταν σχεδόν όλοι οι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , οπως και πλήθος κομματικών στελεχών. Να μην θυμίσουμε οτι η  Μητλιάγκα προ μηνών ( πριν να αποφασισει να είναι υποψήφια δήμαρχος ) δήλωνε με κάθε ευκαιρία υποψήφια βουλευτής του κινήματος .

Εκτος και αν η παρουσία στην εκδήλωση της παράταξης της ,  του γραμματέα της ΝΕ Σύριζα Μιχάλη Καρτερου  ,δημιουργεί ελπίδες για στήριξη από τον Σύριζα .Οπότε η υποψήφια δήμαρχος προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση οτι ¨¨κόβει τις γέφυρες ¨¨ με το ΠΑΣΟΚ 

1 σχόλιο:

  1. Πολλές φορές η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή από τις βαρύγδουπες πολιτικές σας αναλύσεις. Την κα Μητλιάγκα θα τη σχολιάζατε, είτε ερχόταν, είτε δεν ερχόταν, είτε ερχόταν η μισή…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.