Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Χτύπησαν δοκάρι για το γήπεδο του Πανσερραικου

 


 

 

Ο Πανσερραικος αλλάζει κατηγορία αλλά  όπως το πάει η δημοτική αρχή Σερρών .Θα ψάχνει γήπεδο για να αγωνίζεται .Όπως έκανε γνωστο η υποψήφια δήμαρχος κ Μητλιάγκα  Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη η Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών για την απ’ ευθείας ανάθεση της Μελέτης στατικής επάρκειας του Δημοτικού Γηπέδου .Πράγμα που σημαίνει νέα καθυστέρηση για την υλοποίηση των απαιτούμενων έργων στο γήπεδο για να μπορέσει να πληροί τις προϋποθέσεις για αγώνες της super league


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ


Αν και σήμερα μας προβληματίζει το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των στρατοπέδων, οι εξελίξεις και τα «λάθη» της δημοτικής αρχής του κ. Χρυσάφη τρέχουν. 
 
Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη η Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών για την απ’ ευθείας ανάθεση της Μελέτης στατικής επάρκειας του Δημοτικού Γηπέδου ( όπως επεσήμανα με ανάρτησή μου στις 12/04/‘23).
 
 Στην Απόφαση αυτή είχα μειοψηφήσει καθώς υποστήριξα πως τη συγκεκριμένη μελέτη δεν μπορεί να γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση, λόγω μη αιτιολόγησης του κατεπείγοντος. Φαίνεται πως η Αποκεντρωμένη είχε την ίδια άποψη, όπως προκύπτει από το αιτιολογικό της απόφασης. 
 
Η Δημοτική Αρχή πρέπει επιτέλους να σταματήσει να αντιμετωπίζει με έπαρση και προχειρότητα τόσο σοβαρά θέματα! 
Δυστυχώς η ολιγωρία του κ. Χρυσάφη να χειριστεί εξ’ αρχής σωστά την υπόθεση του Δημοτικού Γηπέδου, φοβάμαι πως θα έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει Γήπεδο για να παίξει ο Πανσερραϊκός από Σεπτέμβριο στην Α’ Εθνική, και να χάσει για άλλη μια φορά η πόλη μας όλα αυτά που θα μπορούσες να κερδίσει από την επισκεψιμότητα που θα έφερναν οι αγώνες. 
 
Κι όμως το 1.000.000 δόθηκε πριν από 2 χρόνια! Αν είχε γίνει σωστή και άμεση διαχείρισή του δεν θα ήμασταν μπροστά σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Ένα βήμα μπρος και δυο πίσω…
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.