Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Σύριζα Σερρών : Τα χαμηλά ποσοστά , η υποψηφιότητα Τσίπρα και η τύχη της έδρας

 


 

Μεγάλα τα χαμόγελα στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία για την υποψηφιότητα Τσίπρα . Με πληροφορεί ο σμπίρος όμως οτι δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ .Το γιατι ας το πιάσουμε από την αρχή

Τα στελέχη της κομματικής οργάνωσης κατέβαλλαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα  φιλότιμες προσπάθειες για να καταρτίσουν ένα  υψηλών  προσδοκιών ψηφοδέλτιο 

Να θυμίσουμε ονόματα , Μπόλαρης , Κολλια , Βουλγαρίδης, Φωτιάδης ενώ υπήρξαν και προτάσεις και σε προερχόμενους εκ της γαλάζιας πολυκατοικίας. 

 Όλοι κοπήκαν από την Κουμουνδούρου , για ποιους λόγους   ???? ψιθυρίζεται εντόνως εντός των τειχών της κομματικής οργάνωσης αλλα δεν θα το μεταφέρουμε .

 Έτσι ο στόχος της διεύρυνσης προς το ΠΑΣΟΚ και το κέντρο ( που είχε βάλει η Νομαρχιακή επιτροπή ) πήγε περίπατο .

Επίσης  εκτός ψηφοδελτίου έμειναν οι 4 από τους εξι πρώτους σε σταυρούς υποψηφίους του 2019 .

Αποτέλεσμα   να ανακοινωθούν μόλις τρια ονόματα .Όταν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ανακοινώθηκε σχεδον το σύνολο των ψηφοδελτίων .Σε 2η φάση έκλεισαν όλα τα ψηφοδέλτια ανα την Ελλάδα και στις Σέρρες ανακοινώθηκαν ακομη δύο ονοματα ( έμειναν αλλες δύο θέσεις κενές ) και κόπηκε ο κ Βουλγαρίδης που αρχικά είχε ανακοινωθεί .

Και φτάνουμε 23 μέρες προ των εκλογών να ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Τσίπρα στις Σέρρες . Μπορεί να το είχε ζητήσει η κομματική οργάνωση των Σερρών. Αλλά για να τους κάνει ¨¨το χατήρι ¨¨ ο πρόεδρος καθοριστικό ρόλο .Έπαιξαν οι ¨στρατηγοι των εκλογών ¨¨  της Κουμουνδουρου. Οι οποίοι διαπίστωσαν οτι στις πρόσφατες δημοσκοπικες μετρήσεις τα ποσοστά του Σύριζα στην ΠΕ Σερρών  ήταν αρκετα χαμηλότερα από το ποσοστό των εκλογών του 2019 .Οταν λοιπόν την επόμενη των εκλογών γινόταν  το ταμειο και επαληθευόταν αυτο το χαμηλο ποσοστό . Κάποιοι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν και σίγουρα οχι οι της Σερραϊκής Συριζαιικης πολυκατοικίας .Γιατι υποψηφίους βρήκαν και τους πρότειναν αλλά οι της Αθήνας τους έκοψαν .

Και φτάνουμε στο σήμερα που ο πρόεδρος και με την βούλα είναι υποψήφιος βουλευτής .Ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει το ερώτημα αν θα κρατήσει την έδρα των Σερρών. Γιατι ακούγεται οτι ο πρόεδρος θα μείνει βουλευτής Σερρών αν ... η δεν θα προτιμήσει τις Σέρρες αν  

Ποιο είναι το αν ???? Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται εντόνως το ποιος θα είναι πρώτος σε σταυρούς εκ των υπολοίπων 6 .

Επομένως την επόμενη μέρα των εκλογών που θα υπάρχει αποτέλεσμα .Το πιθανότερο η υποψηφιότητα Τσίπρα ως αποτίμηση να δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον Σύριζα από όσα  ήρθε για να γιατρέψει .

Ασε που δημιουργεί αντανακλαστικά συσπείρωσης στην γαλάζια πολυκατοικία


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.