Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Περιοδεία Καραμανλή σε επιχειρήσεις των Σερρών

 




Σειρά  επισκέψεων σε Σερραικες επιχειρήσεις πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ Κώστας Καραμανλής

Ο κ Καραμανλης δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων οτι << Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι είναι περισσότερο αισιόδοξοι σε σχέση με το παρελθόν>>

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 

Είχα τη χαρά να βρεθώ σε δυναμικές επιχειρήσεις των Σερρών, να συνομιλήσω με εργαζόμενους και ιδιοκτήτες και να ενημερωθώ για την πορεία των δραστηριοτήτων τους. 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, διαπίστωσα ότι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι είναι περισσότερο αισιόδοξοι σε σχέση με το παρελθόν. Βλέπουν τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στην οικονομία, στην στήριξη της κοινωνίας και αντιλαμβάνονται ότι αυτή η θετική πορεία πρέπει να συνεχιστεί. 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που μελετούν
Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας περιόδου με καλυτερους μισθούς, λιγότερους φόρους, περισσότερες θέσεις απασχόλησης και μείωση της ανεργίας. 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και νοσοκομείο
Οι πολίτες, στις 21 Μαΐου θα επιλέξουν τον δρόμο της προόδου.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.