Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Οι νέοι «πασοκογενείς» στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια


 

 

 

 Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τελικώς τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς υπό την πίεση των δημοσκοπήσεων, η όλη διαδικασία καθυστέρησε αρκετά, αφενός για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι για νέους "Πάτσηδες" και αφετέρου για να εξευρεθούν πρόσωπα που μπορούν να προσθέσουν άλλο "χρώμα" στα γαλάζια ψηφοδέλτια, όπως είπε πρόσφατα και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. 

 

Eκτός από τους Μ. Χρυσοχοίδη και Κυριάκο Πιερρακάκη, που ήρθαν στη ΝΔ το 2019 εκ μεταγραφής από το ΠΑΣΟΚ, στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 21ης Μαϊου, θα είναι υποψήφιοι οι "πασοκογενείς" Άννα Ροκοφύλλου στην Α΄Αθηνών, Απόστολος Σπυρόπουλος στην Αρκαδία, Γωγώ Μηλάκη στο Ηράκλειο και Ελευθερία Φτακλάκη στα Δωδεκάννησα.

Πρόκειται βεβαίως, για αριθμητικά λίγες συμμετοχές, καθώς ο κίνδυνος να αντιδράσει η οργανωμένη εκλογική βάση της ΝΔ, πάντοτε καραδοκεί!!!

Advertisement
https://www.ieidiseis.gr
Ε.Τ.

1 σχόλιο:

  1. +Μενδώνη, Γεραπετρίτης, Σκέρτσος, Θεοδωρικάκος, όλοι πρώην σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.