Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Πανσερραικος : Δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν ( Μακεδονικός +Γουναρίδης+ επόπτης ) και +9 από τη Λάρισα

 

 


 

Ο Πανσερραϊκός με αυτογκόλ του Χασάνογλου στο 94′ επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Το ένατο φετινό «διπλό» στη σεζόν πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» απέδρασαν από τον Εύοσμο με δραματικό τρόπο και με ένα αυτογκόλ του Χασάνογλου στο 94′, που διαμόρφωσε και το τελικό 1-0 κόντρα στον Μακεδονικό.

Μετά από αυτό το τρίποντο-θρίλερ, ο Πανσερραϊκός πήγε ξανά τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στο +9 και έκανε ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την επιστροφή στην Super League 1.

Οι Σερραίοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως, στάθηκαν άτυχοι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 13′ ο Γουναρίδης απέκρουσε το πέναλτι του Μπαϊροβιτς, ενώ στο 44′ ακυρώθηκε γκολ του Μπαϊροβιτς για οφσάιντ του Σαϊντ στο ξεκίνημα της φάσης, γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες. Κι αυτό διότι στο ριπλεϊ ο παίκτης φάνηκε να καλύπτεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.