Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΚΕΔΗΣ : 11.606 ευρώ για 4 μήνες στον αρχιμουσικό

 


 

 

 

Με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης παροχής υπηρεσιών η ΚΕΔΗΣ προχωρά στην πρόσληψη αρχιμουσικού για την λειτουργία της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Σερρών .Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 7η Απριλίου .Σύμφωνα με την πρόσκληση Οι υπηρεσίες θα αφορούν το χρονικό διάστημα από την ανάρτηση και υπογραφή της  σύμβασης έως 31 Αυγούστου 2023.  Ο προϋπολογισμός της ανάθεσης ανέρχεται σε 11.606,40

Οι μηνιαιες αποδοχές ( μεικτες ) ανέρχονται περίπου στα 2.600 ευρω

 

 


 

3 σχόλια:

  1. Δείτε λίγο τα ψιλά γράμματα κι αφήστε τα καθαρά ποσά. Τι λέει η πρόσκληση; 780 ώρες εργασίας! Δηλαδή 195 ώρες το μήνα. Δηλαδή με βάση της πενθήμερης εργασίας βγαίνει πάνω από 9 ώρες τη μέρα.
    Θα τον στύψουμε τον άνθρωπο λέμε, και λίγα του δίνουμε.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρία χιλιάρικα τον μήνα για να κάνει τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η πρόσκληση έπρεπε να βγει τον 11ο του 2022, όταν εληξε η θητεία του Αρχιμουσικού, οχι σήμερα. Στην πολιτική πρέπει να προβλέπεις, όχι να έχεις ΄΄ δανεική΄΄ φιλαρμονική σε παρέλαση.Ούτε να παρακαλάς μικρότερους Δήμους να συμμετέχουν στην παρέλαση του μητροπολιτικού Δήμου, για να σε ξελασπώσουν. Πόση ακόμα κατρακύλα στην θητεία του Χρυσάφη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.