Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Ο Ηλίας Γκότσης έφυγε ...ο Βασίλης Τερζής ήρθε

 


 

 

Απάντηση στην ανάρτηση μας για το κλειστό κολυμβητήριο δίνει ο  δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής . Ο οποίος απαριθμεί τα έργα που έγιναν επι δημοτικής αρχής Πέτρου Αγγελίδη .

Θα σχολιάσουμε είναι οτι ο πρώην δήμαρχος βρήκε ένα υπερασπιστή του έργου του. Καθώς ο μέχρι πρότινος παρεμβαίνων Ηλίας Γκότσης έχει σιωπήσει εδώ και μήνες .Και επιβεβαιώνει οτι οι πολιτικές σχέσεις Τερζή Αγγελίδη έχουν αποκατασταθεί .Αν  και είχαν διαρραγεί το 2019 .Τότε οταν ο κ Τερζής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με τον Στέφανο Φωτιάδη , ο πρώην δήμαρχος είχε ζητήσει την παραίτηση του από την προεδρία της ΚΕΔΗΣ .Και όταν ο κ Τερζης αρνήθηκε επι της ουσίας καθαιρέθηκε  .Έτσι για την ιστορία




 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    
Σέρρες, 30 Μαρτίου 2023
                      
Βασίλης Τερζής                                      
Δημοτικός Σύμβουλος

Απάντηση σε ανάρτηση με τίτλο, «Μισή αλήθεια», 30 Μαρτίου 2023.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τα στοιχεία που μας παραθέτετε και αφορούν στις παρεμβάσεις της νυν Δημοτικής Αρχής, στις δύο αθλητικές εγκαταστάσεις. Ομολογουμένως έχετε πρόσβαση στη διοίκηση του Δήμου.   
Έχω να παρατηρήσω όμως πως τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν  και ήταν η αιτία να κλείσει το Κολυμβητήριο, τον Αύγουστο του 2019, ήταν τέτοιου μεγέθους ώστε αφού έγινε το αίτημα θεραπείας από τον Δήμο και οι απαραίτητες ενέργειες, άνοιξε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, στις 17 Σεπτεμβρίου 2019.
Θα μπορούσα να μην μπω στη λογική του συμψηφισμού αν και ποτέ δεν απέκρυψα λάθη και παραλήψεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, της οποίας ήμουν μέλος στη δεύτερή της θητεία.
Σας υπενθυμίσω έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, στο τομέα του αθλητισμού.
Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Κολυμβητήριο και στο Κλειστό Γυμναστήριο, προϋπολογισμού 300.000 €.
Αναβάθμιση των δύο υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.
Ανακαίνιση των γηπέδων τένις της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.
Τοποθέτηση εξοπλισμού πρώτων βοηθειών, όπως καρδιογράφος, φιάλες οξυγόνου, απινιδωτές, οξύμετρα κ.α. στο Κολυμβητήριο, στο Κλειστό Γυμναστήριο της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας και στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (πρώην Εθνικό). Τοποθέτηση ανυψωτικών συστημάτων για την αύξηση της προσβασιμότητας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στο Κολυμβητήριο, στο Κλειστό Γυμναστήριο της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας συνολικού προϋπολογισμού 59.000 ευρώ.
Σύνδεση με φυσικό αέριο του Κολυμβητηρίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων, με αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
Ολοκλήρωση των εργασιών στατικής επάρκειας στο νότιο πέταλο του Δημοτικού Γηπέδου (Πανσερραϊκού), με στόχο την ασφάλεια των θεατών, προϋπολογισμού 613.000 ευρώ.
Κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας στο Κολυμβητήριο, με χρηματοδότηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, προϋπολογισμού 64.000 ευρώ.  
Κατασκευή εγκαταστάσεων πυροπροστασίας του Κλειστού Γυμναστηρίου και Δημοτικού Σταδίου, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ και κατασκευή νέου γηπέδου τένις προϋπολογισμού, 70.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Προμήθεια - εγκατάσταση προκατασκευασμένου συνθετικού τάπητα στίβου Δημοτικού Σταδίου Σερρών, ύψους 507.780 €.
Χρηματοδότηση, ενεργειακής αναβάθμισης Κλειστού Κολυμβητηρίου κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, προϋπολογισμού 1.979.515,70 €.
Χρηματοδότηση Κλειστού Κολυμβητηρίου αθλητικού πάρκου Ομόνοιας, προϋπολογισμού 5.580.000,00 €.
Σύνολο 9.522.00

Τέλος εντύπωση μου προκαλεί η απουσία τοποθέτησης επί του θέματος, του συναδέλφου στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, κ. Χατζημαργαρίτη, 8 χρόνια Προέδρου του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. και πρόσφατα υποψήφιου με την παράταξη της νυν Δημοτικής Αρχής. Η παρέμβασή του μπορεί να επαληθεύσει, να διαψεύσει, να εξηγήσει, να αιτιολογήσει και να φωτίσει των λόγων το αληθές.   
    

                                                                                                Με τιμή
 
                                                                                        
   Βασίλης Τερζής 

3 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι του Serresbomb, ακολουθώντας την προσφιλή τακτική σας και πάλι δεν απαντάτε επί της ουσία, αλλά πετάτε την μπάλα στην κερκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας κύριε Τερζή.
    Κύριε Τερζή συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετισμούς στον Γκότση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.