Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Αφαιρέθηκε η λαμαρίνα από το πάρκο

 


 

 

 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ Μελλίδης είχε αναδείξει το θέμα με λαμαρίνα που ειχε τοποθετηθεί στο πάρκο επι της οδου Γεωργιου Παπανδρέου . Άμεση η παρέμβαση της δημοτικής αρχής που προχώρησε στην απομάκρυνση της .Διαβάστε τι έγραψε ο κ Μελλίδης

 

 Άνοιξε πλέον ο χώρος μετά την αφαίρεση της λαμαρίνας σήμερα με τις ενέργειες του Γιώργου Νυκτοπατη έτσι γρήγορα.Μπραβο.Άνοιξε πλέον ο χώρος μετά την αφαίρεση της λαμαρίνας σήμερα με τις ενέργειες του Γιώργου Νυκτοπατη έτσι γρήγορα.Μπραβο.

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα είναι ότι ένα ασκέρι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι, παρασύμβουλοι, πρόεδροι, αντιπρόεδροι, συμπολιτευόμενοι, αντιπολιτευόμενοι, κατά καιρούς αντικείμενοι, άλλοτε δε, προσκείμενοι, και δε βρέθηκε ένας, ΕΝΑΣ, μέχρι τα τώρα να κάνει αυτό που μας έταξε ότι θα κάνει. Να φροντίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.