Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Η απορια της ημέρας : Ποιον ρωτάει ο βουλευτης ???

 


 

 

Μετά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σερρών Λεωνίδα Κασάπη που αποκάλυψε οτι υπάρχουν 57 νεκροι και 53 αγνοούμενοι στο τραγικό δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗ .

 Ο Σερραιος βουλευτης του Σύριζα κ Λευτέρης Αβραμάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει <<  Ήρεμα ξαναρωτάω, πέρα από τα 57 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος, υπάρχουν αγνοούμενοι και πόσοι? >> 

Δεν γνωρίζουμε που απευθύνει το ερώτημα ο βουλευτής. Αλλα επειδη το θέμα είναι πολύ σοβαρό .Του θυμίζουμε οτι έχει την δυνατότητα να πάρει απαντήσεις και μέσα από αυτές να ενημερωθούν οι πολίτες. Γιατι δεν καταθέτει σχετική ερώτηση στην βουλή και να καλέσει τους αρμοδίους να δώσουν τα στοιχεία .


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

1 σχόλιο:

  1. Ασχετος! Δεν μπορεί να κατανοήσει ότι είχαμε 57 θύματα αγνώστου ταυτότητας και 56 αγνοούμενους. Οι αγνοούμενοι μόλις αναγνωριστούν παύουν να αγνοούνται και γίνονται νεκροί.
    Αυτόν κάποιοι τον ψήφισαν για βουλευτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.