Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ποιοι Σερραίοι ¨¨αυτοαποκαλούνται ¨¨ ..... Σταν Γκρίνμπεργκ

 


 

 

 

 

 Στην πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια έχει μπει και ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ ο οποίος έχει μερίδιο στην νίκη της ΝΔ στις εκλογές του 2019 και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη .

Το 2023 είναι χρόνια με τρεις εκλογικές διαδικασίες .Εθνικές εκλογές , αυτοδιοικητικες σε δήμους και περιφέρειες. Οπότε εκατοντάδες οι υποψήφιοι βουλευτές , δήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι .Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι στην πιάτσα έχουν σκάσει μύτη. Κάποιοι οι οποίοι ισχυριζόμενοι οτι διαθέτουν τις μαγικές ικανότητες του Αμερικάνου επικοινωνιολόγου. Προσεγγίζουν υποψηφίους και υπόσχονται ότι μπορούν να τους αναλάβουν και να τους οδηγήσουν στην επιτυχία ( βλέπε εκλογή ) .Μάλιστα υπάρχει και σχετικός τιμοκατάλογος των προσφερόμενων υπηρεσιών 

 

  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.