Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΠΕ Σερρών : Θαύμα .... θαύμα η παρέλαση θα γίνει κανονικά

 


 

 

Ρεπορτάζ του ΔΙΚΤΥΟ μας ενημέρωσε οτι έγινε σύσκεψη σήμερα στα γραφεία της ΠΕ Σερρών σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου . Μάλιστα της σύσκεψης προέδρευσε ο αντιπεριφερειάρχης κ Σπυρόπουλος ο οποίος μετα το τέλος της σύσκεψης   μας διαβεβαίωσε οτι η παρέλαση θα γίνει κανονικά κ.λ.π.

Τώρα γιατι για ένα θέμα ρουτίνας θα πρέπει να καλούνται τα ΜΜΕ (με σκοπό να προβληθεί ) να προεδρεύει ο αντιπεριφερειάρχης σε μια ( γραφειοκρατικου θέματος )  σύσκεψη που από μόνοι τους οι υπηρεσιακοί παράγοντες την  ολοκληρώνουν  σε 5 λεπτά που λέει ο λόγος  ,δεν μπορουμε να το καταλάβουμε .

 


3 σχόλια:

  1. Τι άλλο έχει να δείξει ο κύριος αυτός που λέγεται αντιπεριφερειαρχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού κάνουμε παρέλαση κανονικά ψήφο στον αντιπεριφεριαρχη μπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος αντιπεριφεριαρχης έκανε συσκεψη για τη παρέλαση. φήμες λένε ότι θ παρελάσει ντυμένος Πόντιος λόγω εκλογών, αντίγραφοντας τακτικές αραμπατζή κ παλαζη. Το γεγονός ότι δεν είναι Πόντιος αλλά Πελοποννησιος από τον Προβατά δεν έχει σχέση, είναι τα πάντα γιατι είναι αντιπεριφερειαρχης... Ψηφίζω Σπυρόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.