Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιος δήμος δεν έχει ψηφίσει προυπολογισμο ????

 


 

20 Μαρτίου σήμερα και υπάρχει δήμος στην ΠΕ Σερρών που δεν έχει ψηφίσει προϋπολογισμο  για το 2023 .Αν και η νομοθεσία προβλέπει , οτι η όλη διαδικασία ψήφισης και επικύρωσης του προϋπολογισμού  έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί την 31-12-2022. Δηλαδή 80 ημέρες έχουν περάσει και στον δήμο Αμφίπολης δεν δείχνουν ( με τα έργα τους ) οτι τους απασχολεί . Αν ο προυπολογισμος δεν ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο  και εγκριθεί από την αποκεντρωμένη μέχρι τις 31 Μαρτίου  ( ο νόμος επιτρέπει για ένα τρίμηνο ο δήμος να κάνει κάποιες πληρωμές )  .Τότε από 1 Απριλίου μπαίνει ( στην ουσία ) λουκέτο στον δήμο καθώς δεν μπορεί να κάνει καμιά πληρωμή .

Θέλοντας να αποφευχθεί το οικονομικό μπλακ αουτ  .Ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Μελίτος .Αφού είδε ότι οι παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο ( σχετικά με τον προϋπολογισμό ) δεν έπιασαν τόπο .Προσέφυγε στην αποκεντρωμένη.Όπου ανέφερε το γεγονός ελπίζοντας οτι η παρέμβαση της θα ¨¨πιέσει ¨¨ την δημοτική αρχή να πράξει αυτο που σε όλους τους δήμους της χώρας είναι αυτονόητο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.