Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεδριάζει η Επιτροπη Ποιότητας Ζωής

 


 

Συνεδριάζει την  ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 και ώρα 13:00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  η Επιτροπη Ποιότητας Ζωής του δήμου Σερρών για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: « Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος με την επωνυμία «—–» επί της οδού Πατρών & Ζακύνθου γωνία».

2ο ΘΕΜΑ: «Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος  επί της οδού Παύλου Μελά & Κερκύρας».


3ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος  επί της οδού Κ. Καραμανλή 33»

4ο ΘΕΜΑ:« Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος επί της οδού Χατζηϊακώβου αρ.26».

5ο ΘΕΜΑ: «Θεσμοθέτηση θέσης στάθμευσης δικύκλων στην οδό Χρ. Σμύρνης 2 ».

6ο ΘΕΜΑ: «Διαχείριση νόμιμων υφιστάμενων θέσεων στάθμευσης επί της οδού Ερμού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.