Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Η απορια της ημέρας : "Ενός κακού μύρια έπονται" ????

 


 

Αντιδήμαρχος Βασ.Χρυσανθίδης: «Δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό από τις…λάμπες στο ΔΑΚ, όπως η κατάσταση των αθλητικών χώρων»;;;

Αυτή την απάντηση πήραμε προ είκοσι ημερών (4/3) όταν του απευθύναμε το ερώτημα της αντικατάστασης των καμένων λαμπτήρων led που φωτίζουν το παρκέ του Κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ. Μάλιστα μας είπε πως δεν περίμενε εμας για να μάθει ότι κάηκαν οι λάμπες led, πως είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα με την παραγγελία και τελικά θα έπρεπε να μας απασχολεί και να γράφαμε για την «κατάσταση των αθλητικών χώρων !!!»

(σ.σ. φαίνεται πως ο πολυπράγμων Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ξέχασε πως εδώ και έξι μηνες δεν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, αλλά στην ….ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πως για τους αθλητικούς χώρους αυτός θα πρέπει να φροντίζει και όχι να νουθετεί).

Στις  (26/3) εν τω μεταξύ, είκοσι μέρες μετά άναψαν οι παλιοί και ενεργοβόροι προβολείς στο Κλειστό Γυμναστήριο

Δικαιούμαστε να ρωτήσουμε λοιπόν:

  • Γιατί μετά από τέσσερα χρόνια στο παιχνίδι play off της Α2 Γυναικών Μπάσκετ μεταξύ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και του ΑΡΗ χρησιμοποιήθηκε ο παλιός και πολυδάπανος φωτισμός των προβολέων;;;
  • Με εντολή ποιού;;;
  • Τι τρέχει με τον φωτισμό LED (και πολύ πιο οικονομικό) του Κλειστού Γυμναστηρίου;;;
  • Μηπως κρίθηκε ανεπαρκής και από ποιόν;
  • Είναι τυχαίο που εδώ και έναν μηνα έχουν καεί δυο προβολείς led του κλειστού, ενώ αλλοι δύο υπολειτουργούν, χωρίς να έχουν μέχρι σήμερα αντικατασταθεί.
  • Δεν θα έπρεπε ο ΟΠΑΚΠΑ να έχει φροντίσει να υπάρχουν εφεδρικές λάμπες για μια τέτοια περίπτωση;;;
  • Τέλος πόσο παραπάνω θα κοστίσει η χρήση για δύο και πλέον ώρες των προβολέων;;;

 Οσο για την κατάσταση των αθλητικών χώρων πχ δίπλα είναι το… ΚΛΕΙΣΤΟ… Κολυμβητήριο!

 

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.