Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Έχει ¨΄δίκιο βουνό ¨¨ ο Πολίτης

 


 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την περίοδο η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους και οικονομικά ασθενείς πολίτες. Το πρόγραμμα  υλοποιείται από την Περιφερεια Κεντρικής Μακεδονίας ( το χρηματοδοτεί η Ε.Ε ) σε συνεργασία με τους δήμους. Στην παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ο ΠΟΛΙΤΗΣ Θεόδωρος στηλίτευσε την πρακτική κάποιων αυτοδιοικητικων .Που παρίστανται στην διαδικασία της διανομής , να σπεύδουν να φωτογραφηθούν με τους πολίτες που δικαιούνται αυτής της βοήθειας.Ούτε από την τσέπη τα πληρώνετε σημείωσε ο ΠΟΛΙΤΗΣ και από πότε η οικονομική ανέχεια συμπολιτών μας γίνεται μέσο προβολής ,αναρωτήθηκε .Σεβαστείτε τους αδύναμους συμπλήρωσε .Απειλώντας οτι αν κάποιοι το συνεχίσουν θα μιλήσει με ονόματα

1 σχόλιο:

  1. Είναι δυνατό ένας "ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ" της δημοσιογραφιας, όπως ο πολίτης Θεοδωρος να μην έχει " δίκιο βουνό"; Τα βουνά με τα βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.