Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Κοίτα να μαθαινεις : Γιατι η Βαρβάρα Μητλιάγκα δεν έκανε αντιπολίτευση

 


 

 

 Απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν οτι  δεν έκανε αντιπολίτευση  στα τρία και κάτι χρόνια της θητείας της στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών .Έδωσε η κ Μητλιάγκα η οποία στις δηλώσεις της μετά την εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της. Ειπε οτι σε πολλά θέματα διαφωνούσε αλλά ακολουθούσε την ομάδα ( παράταξη Φωτιάδη ) .Και δεν μπήκε στην λογική του προσωπικού παιχνιδιού .

Εμάς πως μας δίνει την εντύπωση οτι ρίχνει το  ¨¨ φταίξιμο ¨¨ της συμπόρευσης της ( ως μέλος της οικονομικής επιτροπής ψήφισε το 99.9% των αποφάσεων )  στον επικεφαλης της παράταξης ???

2 σχόλια:

  1. Όσα ανώνυμα σχόλια και να γράψετε όσο λάσπη και να ρίξετε η βάρβαρα είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Μητλιάγκα καλύτερα να μην μιλάει. Ο κόσμος θα ξεχάσει αυτά που δεν έκανε παρά τη δικαιολογία γιατί δεν τα έκανε. Στο αυτοδιοικητικό κενό ήταν πρωταγωνιστής εκ των βασικών συντελεστών και συνεχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.