Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Τα LED ¨¨τύφλωσαν ¨¨ την αντιπολίτευση

 

 


 Τον δρόμο της υλοποίησης  παίρνει ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση των λαμπτήρων του δικτύου οδοφωτισμου του δήμου Σερρών .Και φαίνεται οτι το εκτυφλωτικό φως που υπόσχεται ( η δημοτική αρχή )οτι θα φέρουν οι λαμπτήρες τύπου LED .   ΄΄ Τύφλωσε ¨¨ την αντιπολίτευση .Γιατι εκτός κάποιων άσφαιρων πυρών , ο διαγωνισμός πέρασε με την σιωπή της αντιπολίτευσης .Πως να εξηγήσεις οτι δυο εβδομάδες ¨¨πυροβολούσαν ¨¨ την δημοτική αρχή για το αν έπρεπε να επιβάλλει ή όχι ένα πρόστιμο της τάξης των 30.000 ευρω . Και για ένα διαγωνισμό 7 εκατ τον μεγαλύτερο που υλοποιεί ο δήμος στην ιστορία του  . Αντέδρασαν χαλαρά .Σύμπτωση μάλλον θα είναι οτι αυτήν την εβδομάδα που η οικονομική επιτροπή θα ενέκρινε τα τεύχη διαγωνισμού .Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ¨¨μπήκαν ¨¨ στην επικαιρότητα το κολυμβητήριο και το γήπεδο του Πανσερραικου .

ΥΓ : Ούτε το δικαίωμα , που είχαν να ζητήσουν την συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο, άσκησαν 

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Γιώργο Νυκτοπατη που καταψηφίσε την απάτη της Δημοτικής αρχής Χρυσαφη και Μισιρλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάποιος από τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα ο Γιώργος Νυκτοπατης είχε το σθένος να υψωσει το ανάστημα του, απέναντι στην αλλαζονικη πολιτική του Χρυσάφη, ο οποίος δίνει τα led ύψους 8 εκ. ευρώ (στην ουσία) με απευθείας ανάθεση.
    Οι πολίτες θέλουν τέτοιους εκπροσώπους, να υψώνουν το ανάστημα τους στο δημοτικό συμβούλιο.
    Έφυγε κύριε Νυκτοπατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.