Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Και η Αριάδνη Παπαφωτίου υπέρ της επιβολής προστίμου

 


 
 
 
Παρά την αντίθετη εισήγηση της Επιτροπής, ΧΑΡΙΣΑΝ το ΠΡΟΣΤΙΜΟ στην ΕΤΑΙΡΙΑ που ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ να παραδώσει στον Δήμο μας ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ έναντι 756.000 ευρώ.
-----------------------------------------------------------------------
Ψήφισα ΝΑΙ στο ΝΟΜΙΜΟ πρόστιμο ύψους 31.000 ευρώ, ΕΠΕΙΔΗ:
--1) Η Εταιρία "Ηφαιστος του Ομίλου Σφακιανάκης" ΔΕΝ παρέδωσε ακόμη τα οχήματα (αν και έχουν περάσει ΕΞΙ μήνες από την υπογραφή της σύμβασης).
--2) Οι λόγοι που επικαλείται για την καθυστέρηση της παράδοσης (υγειονομική κρίση και πόλεμος στην Ουκρανία), ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ της υπογραφής της Σύμβασης.
--3) Η Εταιρία συμμετείχε στον Διαγωνισμό γνωρίζοντας αυτες τις διεθνείς συνθήκες και τον κέρδισε έναντι άλλων εταιριών διαβεβαιώνοντας τον Δημο Σερρών πως παρόλα αυτά, θα παραδώσει εμπρόθεσμα τα πέντε οχήματα.
Αντ' αυτού, μόλις 28 ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης, ζήτησε παράταση παράδοσης κατά ΕΝΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ!
--------------------------------------------
Επίσης ρώτησα τον Δημαρχο και τον εισηγητή:
-- Για ποιόν λόγο καθυστέρησαν ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ να φέρουν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το Αιτημα της Εταιρίας για παράταση του χρόνου παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.