Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Βασίλης Χρυσανθίδης : Είπα ΝΑΙ λόγω της ασφυκτικής πίεσης του δημάρχου

 


 

 

 

 Στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος του δήμου Σερρών Βασίλης Χρυσανθίδης. Ερωτώμενος για τους λόγους που αποφάσισε να προσχωρήσει στην Συμμαχία Σερραίων . Ο  πρώην στενός συνεργάτης του Στέφανου Φωτιαδη αποκάλυψε οτι αποφάσισε να πει το ναι .Κατόπιν ασφυκτικών πιέσεων που δέχθηκε από τον δήμαρχο και επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσάφη. Μάλιστα απαντώντας και εμμέσως στον κ Χράπα ( που την ημέρα της ανακοίνωσης της προσχώρησης του είπε οτι δεν παζάρεψε για καρέκλες ). Ο κ Χρυσανθίδης ανέφερε οτι δεν έβαλε κανέναν όρο για να γίνει σύμμαχος. Και ο ορισμός του ως αντιδήμαρχος ήταν απόφαση και επιλογή του δημάρχου

4 σχόλια:

  1. Λένε ότι τον Αύγουστο δεν έχει ειδήσεις, αλλά για το τέλος Μαρτίου φαίνεται να ισχύει αυτό.
    Δεκαεπτά απανωτές αναρτήσεις για την φιλοξενία του Χρυσανθίδη στην εκπομπή της Νάβαλη.
    Έκανες την τρίχα τριχιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ? ΤΟΥΧΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!!!!ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΗΞΕΡΑΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές που έχουν γίνει στο πολιτικό στερέωμα! Γκάλης στον Παναθηναϊκό, Σπανούλης στον Ολυμπιακό και Χρυσανθίδης στη Συμμαχία! Μπράβο στον Δήμαρχο!
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσανθιδης θα κριθεί απο το εκλογικό σώμα. Και θα κριθεί τόσο με βάση την μεγάλου ρίσκου πολιτική επιλογή του όσο και με το έργο που θα παρουσιάσει στη θέση ευθύνης που κατέχει. Ικανός, έμπειρος, γνώστης κι άξιος είναι κι αυτό θα επιβεβαιωθεί με την άνετη εκλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.