Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Ο Παλιός είναι αλλιώς

 

 
 
 
Την άποψη του για το θέμα του πεζόδρομου της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή καταθέτει ο Ηλίας Γκότσης .Μακρά ( χρονικά ) η παρουσία του κ Γκότση στο δημοτικό συμβούλιο όλο και κάτι παραπάνω γνωρίζει
 
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ
" ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉΣ "
Θέλω να ενημερώσω τους πολίτες σχετικά με μια πρόταση του προέδρου του Επιμελητηρίου για τον πεζόδρομο "Κωνσταντίνος Καραμανλής" που έφερε αναστάτωση, ώστε να μην ανησυχούν .
 
Με την υπ' αριθμόν Απόφαση 570/2008 της Συνεδρίασης Αριθμ. 9/27-6-2008 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο με Δήμαρχο τον Ιωάννη Βλάχο την εκδοση κανονιστικής απόφασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη των Σερρών με βάση την αρ. 222/2008 Α.Δ.Ε.
 
Μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την Πεζοδρόμηση της οδού Μεραρχίας σε πεζόδρομο "Κωνσταντίνος Καραμανλής".
 
Η απόφαση εγκρίθηκε από όλα τα θεσμικά όργανα και από την ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ.
Επίσης, υπάρχει ειδική κανονιστική που προβλέπει των ανεφοδιασμό των καταστημάτων ορισμένες ώρες. 
 
Ο πεζόδρομος "Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι το κόσμημα και η ταυτότητα της πόλης μας που άλλαξε την ποιότητα της ζωής των πολιτών:
-Απαλλάχθηκε το Κέντρο από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την περιβαλλοντική επιβάρυνση,
 
-Έδωσε προστιθέμενη αξία στην αγορά
 
-Και τον απολαμβάνουν και τον χαίρονται όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας. 
 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ!!!!

 

1 σχόλιο:

  1. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, που αποφάσισε την Πεζοδρόμηση της οδού Μεραρχίας σε πεζόδρομο "Κωνσταντίνος Καραμανλής", προφανώς συμμετείχε και ο κ. Γκότσης, οπότε έχει και γραπτά στοιχεία για την "Πεζοδρόμηση ... σε πεζόδρομο". Ας μας δώσει λοιπόν και άλλες φαιδρές λεπτομέρειες, μήπως σπάσουμε ένα χαμόγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.