Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Γίνεται της ........μελέτης

 

 

 

Πλήθος των προβλημάτων που αναδεικνύονται κάθε μέρα σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού. Αυτο που προκαλεί μελαγχολία είναι οτι τα περισσότερα εξ αυτών χρονίζουν  αν  και στο παρελθόν υπήρξαν υποσχέσεις οτι σήμερα αύριο θα δινόταν οριστική λύση . Πάντως για να μην  τους αδικούμε σε ένα κομμάτι που παράγεται έργο .Είναι αυτό της σύνταξης  των μελετων .Γίνεται μελέτη για τον εντοπισμό των αιτιων του προβλήματος , μετα μια μελέτη για το κόστος  και επειδη το έργο δεν γίνεται άμεσα οταν έρχεται η ώρα έχουμε και νεα μελέτη η οποία επικαιροποιεί την υπάρχουσα μελέτη . Επίσης υπάρχουν εκατοντάδες μελέτες πεταμένες σε γραφεία και ντουλάπες .Όλα αυτά βέβαια έχουν κοστίσει πολλά πολλά ευρώπουλα  .

Οπότε μπορει να μην λύνονται τα προβλήματα.Αλλα έχουμε πλήθος μελετών που μας λένε πως να το λύσουμε . Οχι ακομη δεν υπάρχει πρόβλεψη να γίνονται μελέτες γιατι δεν δίνονται λύσεις ....Λες να βάζουμε ιδεες ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.