Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Παραμένει στην θέση του

 


 

Οι δηλώσεις του Στέφανου Φωτιάδη στο περιθώριο της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας της Βαρβάρας Μητλιάγκα ως υποψήφιας δημάρχου. Επιβεβαιώσε τα όσα έχουμε γράψει επανειλημμένα .Οτι ο κ Φωτιάδης παρά τα όσα είχε πει στην συνέντευξη τύπου το Φθινόπωρο του 2022 .Οτι ο κύκλος του α βαθμού αυτοδιοίκησης έκλεισε και ανοίγει την διαδικασία διαδοχής του εννοώντας οτι θα παραχωρήσει την θέση του  .Δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης .

Τωρα σε ποια παράταξη θα ηγείται είναι ένα ερώτημα .Αφού Καλώτα , Τερζής , Χρυσανθίδης έχουν αποχωρήσει . Η κ Μητλιάγκα έκανε νεα παράταξη . Γάτσιος  και Δρίγκα είναι στην παράταξη της κ Μητλιάγκα . Ηλιοπουλου και Ιλανίδου είναι μεταξύ Συμμαχίας και Βαρβαρας . Ο κ Μιχτσόγλου μάλλον αποχωρεί από την αυτοδιοικηση .

Οπότε 13 ήταν και ένας ο κ Φωτιάδης 14 .Μετρήστε πόσοι έμειναν .

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.