Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Μισιρλης : Καλοί μόνο με το συμφέρον των Σερραίων

  


 

 

Απάντηση στο δελτίο τύπου του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Τερζη ο οποίος κατηγόρησε την δημοτική αρχή οτι χάρισε πρόστιμο ύψους 30.000 στην εταιρεία που θα προμηθεύσει τον δήμο με πέντε απορριμματοφόρα. Έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μισιρλης μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ .

Ο κ Μισιρλης ξεκαθάρισε οτι ο δήμος δεν χάρισε κανένα πρόστιμο . Αλλα το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να αποφασίσει αν θα δεχθεί να παραταθεί  ο χρόνος παράδοσης των απορριμματοφόρων και αν θα επιβληθεί πρόστιμο στην εταιρεία .Σε ότι αφορά την επιβολή προστίμου ο κ Μισιρλης ανέφερε οτι υπάρχει πρόβλεψη από τον νομοθέτη οτι ένας προμηθευτής του δήμου έχει το δικαίωμα να ζητήσει παράταση επικαλούμενος λόγους ανωτέρας βιας ( πόλεμος έλλειψη πρώτης ύλης κ.λ.π ) χωρίς να έχει καμιά επίπτωση η κύρωση .Αν λοιπόν ο δήμος επέβαλλε πρόστιμο θα ηταν ο μοναδικός που θα το έκανε από τους 325 δήμους όλης της Ελλάδος .Ενω και να το επέβαλλε δεν θα το εισέπραττε γιατι είτε ο ανάδοχος ( αν δεν γινόταν δεκτο το αίτημα για  παράταση ) μπορούσε να ακυρώσει την παραγγελία και ο δήμος να καθυστερήσει ( χρονικά πολύ περισσότερο )για να παραλάβει τα απορριμματοφόρα .Είτε θα  μπορούσε να προσφύγει δικαστικά κατά της απόφασης και να δικαιωθεί  .

Επομένως κατέληξε ο κ Μισιρλης  είμαστε καλοί αλλά μόνο με το συμφέρον  του Σερραίου δημότη

1 σχόλιο:

  1. Σπύρος - Τερζής 20-0. Δεν βαρεθήκατε κύριε Τερζή κατάντησατε πιο γραφικός από την κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων. Έτσι όπως το πάτε ο αριθμός των ψηφοφόρων σας θα πέσει σε διψήφιο νούμερο. Φιλικά σας το λέω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.