Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Σύριζα Σερρών : Κάλεσμα στην Απεργία της 16ης Μάρτη. Ώρα 11.00 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο

 


 

Την  Πέμπτή 16 Μαρτίου 2023, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, κλιμακώνουν τον αγώνα ώστε να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες, να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών στη λήθη, με αίτημα σύγχρονες και ασφαλείς μαζικές μεταφορές κόντρα στην πολιτική που μετατρέπει τις συγκοινωνίες από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στηρίζει τη γενική απεργία. που έχει προκηρυχθεί σε όλη τη χώρα, την ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023.
 Απέναντι στο δόγμα του «πάμε κι όπου βγει» διεκδικούμε δικαιοσύνη, ασφάλεια, ισότητα και αξιοπρέπεια.
Για αυτό λοιπόν εμείς λέμε ένα  μεγάλο ως εδώ!
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε όλη τη χώρα και στο ν. Σερρών.
Απαιτούμε να έρθουν όλα στο φως. Να διερευνηθούν τα πραγματικά αίτια, και  να αποκατασταθεί η ασφάλεια στον σιδηρόδρομο. Το χρωστάμε στη μνήμη των θυμάτων.
Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία με ισότητα, με δημόσια αγαθά και δουλειά με δικαιώματα. Να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων.
Απεργούμε και βγαίνουμε στον δρόμο. Ενάντια στην κυβέρνηση της καταστροφής και της φτώχειας. Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους.
Για μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όλους τους εργαζόμενους, όλες τις Σερραίες και  όλους τους Σερραίους,  να συμμετάσχουν, μαζικά και δυναμικά, στην απεργιακή κινητοποίηση και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μπροστά από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου Σερρών, ώρα 11:00.

Σέρρες 15.03.2023
Το Γραφείο Τύπου  της Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.