Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες-Fosses: Σε ευχάριστο κλίμα η Κοπή Βασιλόπιτας

 


 

 

 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες-Fosses έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα σε κλίμα χαράς και αγαλλίασης.

 

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου βρέθηκαν για ν ’ανταλλάξουν ευχές για ένα νέο έτος ειρηνικό, ευφρόσυνο και ελπιδοφόρο. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Ρούλα Θεοδωρίδου, έκανε αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου κατά το έτος 2022 και ενημέρωσε για τις επερχόμενες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, κα Σωτηρία Πάνου, η δημοτική σύμβουλος, κα Αριάδνη Παπαφωτίου και ο βουλευτής Σερρών κ. Τάσος Χατζηβασιλείου.Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Σέρρες-Fosses-serrespost

Ακόμη, παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του τοπικού τμήματος Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κα Μαρία Θεοδωρίδου, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων, κα Ισιδώρα Μάλαμα, η Πρόεδρος, κα Δώρα Γκένιου, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης καθηγητών αγγλικής.

Το φλουρί έτυχε ο συμπολίτης, ηθοποιός και χορογράφος, φίλος και συνεργάτης του Συλλόγου, κ. Αστέρης Πολυχρονίδης ενώ το δώρο ήταν δύο βιβλία, πεζό και ποίηση, που πρόσφεραν η Αντωνία Θεοχαρίδου και η Σύλβα Γάλβα, συγγραφέας και ποιήτρια, αντίστοιχα.

Το φλουρί της βασιλόπιτας για το Δ.Σ. έτυχε η ταμίας του Συλλόγου, Δέσποινα Γρηγοριάδου.

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.