Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Νοσοκομείο Σερρών : Δωρεά μηχανήματος από την Λέσχη Λάιονς Στρυμονιάς

 




Μέλη του ΔΣ της Λέσχης Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς, παρέδωσαν το μηχάνημα της φωτοθεραπείας κατά του ίκτερου των νεογνών, στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Φαρμάκης, η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Αφροδίτη Σταμπουλή και ο Ά Επιμελητή Κωνσταντίνο Μπαδέκα, οι οποίοι παρέλαβαν το μηχάνημα.

 

Σε ανακοίνωση της Λέσχης Λάιονς Σέρρες Στρυμονιάς αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Νιώσαμε ακόμη μια φορά την ψυχική ευφορία από τη συνειδητοποίηση της αξίας της εθελοντικής δράσης για κοινωφελείς σκοπούς. Δεχτήκαμε θερμές ευχαριστίες από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκο Φαρμάκη, την Διευθύντρια της Παιδιατρικής Αφροδίτη Σταμπουλή και τον Ά Επιμελητή Κωνσταντίνο Μπαδέκα, ενώ υποσχεθήκαμε ότι η προσφορά μας προς το Νοσοκομείο θα ανανεωθεί. 
Θα θέλαμε ακόμη να εκφράσουμε με τη σειρά μας ευχαριστίες στους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για το fashion show, το οποίο διοργανώσαμε γι’ αυτό τον σκοπό. Η συνεισφορά σας ήταν πολύτιμη!

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.