Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Συνεχίζεται το σήριαλ των δηλώσεων του αντιδημάρχου

 


 

Νέα τηλεοπτική παρέμβαση του αντιδημάρχου κ Δινακη για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων . Είναι η 4η φορά που ο κ Δινάκης εμφανίζεται τις τελευταίες 7 ημέρες για να μιλήσει για το θέμα .

Σήμερα ο κ Δινάκης μιλώντας στην Ελένη Μωραιτη είπε οτι τα πρόστιμα θα μπουν σε όσους παρανομούν όταν πρέπει  .Μην διευκρινίζοντας τι εννοει το οταν πρέπει

Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα να θυμίσουμε οτι από τις 15 Ιανουαρίου έπαψε η ισχυς του μέτρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισματων περαν του επιτρεπόμενου ( λογω COVD ) .

Τώρα  το γιατι κάθε δυο μέρες παρεμβαίνει ο αντιδήμαρχος δεν μπορουμε να το καταλάβουμε. Εκτός και αν ( λογω του ότι μπήκαμε στην ευθεια των εκλογών ) γίνεται για λόγους προβολής .

1 σχόλιο:

  1. Ο Χρυσάφης και ο Δινακης σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βάλουν τάξη στο μπορντέλο των τραπεζοκαθισματων. Ο λόγος; Απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.