Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Κοίτα να μαθαινεις : Οπου δεν εμποδίζουν......Κάνουν και λίγο ...¨¨τα στραβα μάτια ¨¨¨


 

 

 

 

 

 

Επανήλθε με νέες δηλώσεις για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων ο αντιδήμαρχος κ Δινάκης ο οποίος μίλησε στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ  .Πριν από μια εβδομάδα ο κ Δινάκης είχε πει στην Μαρία Ναβαλη οτι  έχει υιοθετηθεί η περίοδος του παρακαλέματος .....Στις νέες δηλώσεις του ο κ Δινάκης τόνισε οτι όπου δεν εμποδίζουν ¨¨κάνουν και τα στραβα μάτια ¨¨¨.



2 σχόλια:

  1. Καλά ρε παιδιά, περιμένετε από τον πολιτικαντη Χρυσάφη και από τον Δινακη που δεν μπορεί να μοιράσει δύο γαϊδουριων άχυρα, να βάλουν τάξη στο αηδιαστικό θέαμα της αναρχίας των τραπεζοκαθισματων;
    Ο Χρυσάφης μάλιστα τώρα προεκλογικά δεν είναι απίθανο να δώσει άδειες για επέκταση των χωρών κατάληψης από τα τραπεζοκαθισματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα προεκλογικά τώρα που είμαστε έστω και χωρίς αντίπαλο γιατί να παρθούν τέτοιες αποφάσεις; Μια χαρά είναι εκεί που είναι τα τραπεζάκια, ποιόν ενοχλεί; Όλα βαίνουν καλώς για εμάς κ. Δήμαρχε.

    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.