Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Η πρόταση της ημέρας : Καλέστε τον Ζαμπουνη κ αντιδήμαρχε

 


 

 Στην εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Σερρών κ Κώστας Δινάκης. Θέμα συζήτησης η  ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε πεζοδρόμια και λοιπούς χώρους . Η ρύθμιση που ίσχυε Από τον Μάιο του 2020 που επετράπη στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης να τοποθετήσουν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους ατελώς, έτσι ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι αναγκαίες αποστάσεις λόγω πανδημίας.Έπαψε να ισχύει στις; 15 Ιανουαρίου .Ο  κ Δινάκης ανέφερε οτι μέχρι στιγμής έχει δοθεί σιωπηρή παράταση και  γίνονται συστάσεις. Πάνω από πέντε φορές ρώτησε η Μαρια Ναβαλη από πότε η δημοτική αστυνομια θα αρχίσει την επιβολή προστίμων στους παραβάτες .Ο αντιδήμαρχος  προσπέρασε την ερώτηση μην απαντώντας. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά οτι έχει υιοθετηθεί η περίοδος του παρακαλέματος ....

Εμεις θα τολμήσουμε να προτείνουμε στον κ Δινάκη να καλέσει τον Χρηστο Ζαμπουνη τον πλέον ειδικό σε θέματα SAVOIR VIVRE.Για να εκπαιδεύσει κατάλληλα το προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας ώστε να παρακαλά και με τον κατάλληλο τρόπο μην έχουμε τίποτε παρεξηγήσεις

6 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης δεν έχει τα κότσια να επιβάλλει τη νομιμότητα στο θέμα των τραπεζοκαθισματων, διότι το θέμα αυτό έχει πολιτικό κόστος. Δυστυχώς η αναρχία στα πεζοδρόμια με το θέμα των τραπεζοκαθισματων θα συνεχισθεί και θα χειροτερεύσει ακόμη περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ ωχ, προβλέπω να έχουμε πάλι απείρου καλούς σκηνές με τον γνωστό επιχειρηματία να ξαπλάρει πάνω στα τραπέζια του ευρέως απλωμένοι μαγαζιού του (που δεν τήρησε ποτέ κανένα μέτρο) ! Ο άλλος, το μαξιλάρι του να ετοιμάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά να υπάρχουν η όχι τα τραπεζοκαθίσματα..;;; Και εάν κάποιος κάνει μια καταγγελία στην αστυνομία θα τον σώσει ο Δινάκης και η παρέα του η θα πει εγώ δεν ξέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς τα καταφέρνει ο Δινάκης και κάθε φορά "αδειάζει" το Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή δεν μπορώ να καταλάβω. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μια πόλη όπου τα μαγαζιά στενάζουν τα τραπεζοκαθίσματα σας πείραξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι για τα τραπεζοκαθισματα και αποκλειστικά υπεύθυνη για να εφαρμόσει τους νόμους και τους κανονισμούς για τα τραπεζοκαθισματα είναι η δημοτική αρχή και αυτή θα λογοδοτησει στον εισαγγελέα, αν δεν τους εφαρμόσει. Ο φλουφλης Χρυσάφης μπορεί να εφαρμόσει τους κανονισμούς και τους νόμους για τα τραπεζοκαθισματα; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.