Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το δέντρο και το δάσος

 


 

Στους 280 θα ανέλθει ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της Συμμαχιας Σερραίων ( ο ανώτατος που δίνει την δυνατότητα ο εκλογικός νόμος ). Κάτι που είχε προαναγγείλει από το περασμένο καλοκαίρι ο επικεφαλης Αλέξανδρος Χρυσαφης .Μαθαίνω οτι οι ανακοινώσεις ονομάτων έχουν αρχίσει να προκαλούν μια δυσαρέσκεια μεταξύ των εκλεγμένων της Συμμαχίας .Αφού είναι σίγουρο οτι θα δυσκολευθούν ειτε να επανεκλεγουν είτε να καταταγούν ( αν εκλεγούν ) ψηλά   ωστε να έχουν προβάδισμα για μια θέση στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα .

 

Ξεχνώντας οτι για να γίνουν όλα αυτά που θέλουν 9 και κάποιοι τα θεωρούν δεδομένα )  πρέπει  η παράταξη να κόψει πρώτη το νήμα .Γιατι σε περίπτωση ήττας ( ούτε 21 θα εκλεγούν , ούτε θέσεις και καρέκλες έχει ).

Βλέπουν το  δέντρο και χάνουν το δάσος παρατήρησε ο σμπίρος .

ΥΓ : Εξάλλου ( σχεδόν ) όλοι έχουν  θέσεις ευθύνης ( απολαμβανοντας υπεπροβολης στα 3,5 χρόνια ) , αν θεωρούν οτι πέτυχαν δεν έχουν και κανέναν λόγο να ανησυχούν  .Οπότε θα πρέπει να πουν και ευχαριστώ σε όσους νέους έρχονται αφού μειονεκτούν 

 

3 σχόλια:

  1. Κύριοι όλοι μπορούμε με σύμπνοια να συνυπάρχουμε στην συμμαχία του κ. Χρυσάφη μας! Υπάρχουν θεσούλες για όλους.
    Τε. Π. Θε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το serresbomb λειτουργικά συμβουλευτικα για τα παιδιά του Χρυσάφη, σαν στοργική μητέρα. Όμως, ότι και να κάνετε δεν μπορείτε να αντιστρεψετε το κλίμα. Η κοινωνία δεν θέλει τον Χρυσάφη. Τον αντιπαθεί πολύ και δικαιολογημενα τον αντιπαθεί, διότι είναι ένας ανίκανος Δήμαρχος και παράλληλα κακός χαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που ενώ το serresbomb την λέει στον Χρυσάφη και εσείς νομίζετε ότι τον συμβουλευει να το προσέξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.