Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών: Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

 


 

 

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 , από τις 10:00 έως τις 11:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο : Αναμορφώσεις (2η , 3η , 4η ) εγκεκριμένου προϋπολογισμού οικ. έτους 2023. Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Μισιρλής Σπ.

ΘΕΜΑ 2ο : Πολυετής προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Σερρών, για τα έτη 2024-2027.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χρυσανθίδης Β.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι:
Α) Για το πρώτο θέμα είναι επιτακτική ανάγκη, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία ΔΗ.ΚΕ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, η έκδοση απόφασης για την 4η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού, η συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει να ψηφιστεί μετά την έκδοση αποφάσεων των αναμορφώσεων που έχουν προηγηθεί (2η και 3η ) και
Β) Για το δεύτερο θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι υπάρχει καταληκτική ημερομηνία 20-02-2023 για την λήψη απόφασης και αποστολή της στο αρμόδιο Υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.