Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Μόνο ο αντιδήμαρχος δεν βλέπει τα αδέσποτα

 


 

 Την εμφάνιση τους στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης των Σερρών έκαναν αδέσποτοι σκύλοι . Το θέμα ανέδειξε με ρεπορτάζ το ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη κλήθηκε να τοποθετηθεί ο πρόσφατα τοποθετηθείς υπεύθυνος του κυνοκομειου κ Μερετουδης . Ο αντιδήμαρχος αντέκρουσε τον ισχυρισμό της δημοσιογράφου οτι υπάρχουν  ( μετά από πολύ καιρό ) αδέσποτα στην πόλη . Μη μπορώντας βέβαια να αιτιολογήσει από που εμφανίσθηκαν τα ζώα ( στις γειτονιές να παει να δει τι γίνεται θα πούμε εμείς ) .

Ο κ Μερετουδης κλείνοντας είπε οτι είναι ενα θέμα που θα λυθεί τις επόμενες ημέρες . Εμείς να πούμε οτι δεν θα συμμεριστούμε την αισιοδοξία του αντιδημάρχου  

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. . . . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ?????? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.