Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Κάντο όπως η ΚΕΔΗΣ

 


 

Ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023 για τη SEREXPO 2023 διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών . Αφού ξεκαθαρίστηκε προσφάτως δια στόματος του προέδρου οτι ο οικονομικός απολογισμός για την προηγούμενη έκθεση του 2022 .Θα τεθει υπόψιν μόνο των μελών του ΔΣ .

Φαίνεται οτι στο επιμελητήριο βαδίζουν στα χνάρια της ΚΕΔΗΣ .Όπου παρα τις οχλήσεις της αντιπολίτευσης .Μετά από 24 μήνες . Η πρόεδρος κ Παλάζη στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο δεσμεύθηκε οτι στην επόμενη συνεδρίαση θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός για την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΤΟΥ 2021  και του 2022 . Να περιμένουμε οτι μετα το πέρας και της SEREXPO του 2023 θα γίνει οικονομικός απολογισμός πακέτο και για τις δύο ???

1 σχόλιο:

  1. Δεν σας πληροφόρησε ο σπιρος σας ότι ο οικονομικός απολογισμός της σερεξπο έγινε; Και για το 2019 και για το 2022; Για ρωτήστε τον Γούνα να σας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.