Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Η ώρα της αλήθειας για τα τραπεζοκαθίσμτα


 

 

 

Τα μέτρα προστασίας από τον κορονοιο σε ότι αφορά την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε πεζοδρόμια , πλατείες και κοινόχρηστους χώρους γενικά. ¨¨Βόλεψε ¨¨ και την δημοτική αρχή Σερρών. Που παρα τα όσα είχε υποστηρίξει προεκλογικά ( οτι έχει πρόταση για την οδο Κωνσταντινου Καραμανλη ) .Αυτη την πρόταση δεν την εμφάνισε ποτε. Σήμερα ομως βρίσκεται αντιμέτωπη με το πρόβλημα. Αφου οι οποίες ευνοικες ρυθμίσεις έχουν παυσει να ισχύουν. Και θα πρέπει να κόψει τον γόρδιο δεσμο με το τι τελικα θα ισχύσει στον πεζόδρομο της Κων/νου Καραμανλη . Θυμίζουμε οτι με την απόφαση του ΣΤΕ ( όπου είχε προσφύγει η δημοτικη αρχη Αγγελιδη ). Το δημοτικο συμβούλιο έχει την πλήρη και μοναδική δικαιοδοσια να ρυθμίζει όλα αυτα τα θέματα . Το ερώτημα είναι θα προχωρήσει η δημοτικη αρχη ή το όλο ζήτημα θα σπρωχθει κάτω από το χαλι και μετά τις εκλογές βλέπουμε.

Υ.Γ : Για να μην αδικούμε και την δημοτική αστυνομια και τις ελεγκτικές αρχές. Να πούμε οτι και έλεγχοι γίνονται και πρόστιμα άρχισαν να πέφτουν. Αλλα ( ειναι και προεκλογική χρονιά ) , μαζι με τα πρόστιμα ήρθε και η γκρίνια και η δυσαρέσκεια .

Οπότε οταν στην ζυγαρια μπαίνει και το πολιτικο κόστος τότε ....

1 σχόλιο:

  1. Να υπενθυμίσουμε μια δήλωση του Δινακη σχετικά με τα προστιμα: " Αποφεύγουμε τα πρόστιμα, όπως ο διάολος το λιβάνι". Αυτή η δημοτική αρχή με τον συγκεκριμένο δήμαρχο είναι υποχείριο τριών τεσσάρων καταστηματαρχων και σε καμία μα σε καμία περίπτωση δεν έχουν το σθένος να εφαρμόσουν τους νόμους και τους κανονισμούς. Αντιθέτως η αναρχία και το χάος θα μεγαλώσει και θα επεκταθεί και στην κατάληψη των χωρών από τα τραπεζοκαθισματα και στα διπλό παρκαρισμένα και τριπλό παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αυτή η ανίκανη και αβουλη δημοτική αρχή, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αποφυγή του πολιτικού κόστους, επιβάλλεται να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.