Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Χωρίζουν οι δρόμοι τους

 





Έρχεται η ώρα της απόφασης για τις τέσσερις κύριες της παράταξης Φωτιάδη .Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι τους θα χωρίσουν 

Η κ Ιλανιδου έχει καταλήξει στην επιλογή της Συμμαχίας Σερραίων.Ειτε είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος είτε όχι.

Η κ Καρασουλτανη αν και μέχρι πρότινος θεωρούνταν σίγουρη η μετακίνηση της στην Συμμαχία. Εσχάτως το σενάριο δείχνει να αδυνατίζει .Ο λόγος δεν είναι η υποψηφιότητα Μητλιαγκα αλλά "" τεχνικά ζητήματα"" σε ότι αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Συμμαχίας .

Η κ Ηλιοπουλου είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι θα ""παίξει"" με την φανέλα των Συμμάχων .Περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή υπάρχει .Καθώς οι όροι που θέτει η δημοτική σύμβουλος προκαλούν αντιδράσεις εντός της Συμμαχίας 

Αφήσαμε τελευταία την κ Δριγκα γιατί είναι η μόνη εκ των τεσσάρων που στηρίζει την υποψηφιότητα της κ Μητλιαγκα .Είτε είναι υποψήφια είτε όχι .



2 σχόλια:

  1. Δυναμώνουμε συνεχώς με μετεγγραφάρες και φυσικά παίζουμε χωρίς αντίπαλο στις εκλογές.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάνε σπίτι τους λοιπόν. Η Ιλανίδου φτάνει. Η Καρασουλτάνη δεν έκανε και τίποτα. Όσο για την Ηλιοπούλου….το απόλυτο τίποτα. Ας πάει στη Συμμαχία εκεί ταιριάζει καλύτερα με τους άχρηστους. Πιο ειλικρινής και ατόφια η Δρίγκα…πιστεύω δεν πουλιέται σαν τις υπόλοιπες που παζαρεύουν. Πολύ αξία δώσαμε στις κυρίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.