Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο άδειος τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο

 


 

Χρονια εκλογών και ήδη έχει ξεκινήσει εδω και καιρο η προσπάθεια κάποιων να υφαρπάξουν την ψήφο μας .Να οι φωτογραφιες , να οι συναντήσεις, να οι χειραψιες να τα χτυπήματα στην πλάτη  .Οτι είθισται να κάνει ο κάθε υποψήφιος που σέβεται τον εαυτό του και έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια τον ψηφοφόρο

Οπότε πριν βάλετε τον σταυρό δίπλα στο όνομα κάποιου υποψηφίου .Μετρήστε τι έκανε επί της ουσίας .Ήταν χρήσιμος στον τόπο ή ο τρίτος της φωτογραφίας και ο μαϊντανός της κάθε εκδήλωσης 

Και αποφασίστε αν  θέλετε τενεκέδες που κάνουν απλα φασαρία .

Εμείς για να σας βοηθήσουμε να τους διαλέξετε μην τυχόν και κάνετε λάθος δίνουμε και κάποιες χρήσιμες συμβουλές 


Πως ξεχωρίζουμε τον τενεκέ;

Ο τενεκές έχει βασικά χαρακτηριστικά που είναι πάντα ορατά για όσους δεν είναι τυφλοί ας τα δούμε:

Ο τενεκές κάνει θόρυβο χωρίς ουσία .

Ο τενεκές κάνει πράξεις και δηλώσεις αντιφατικές που δεν έχουν λογική καθώς τον εκθέτουν.

Ο τενεκές ψάχνει τρόπους για να φανεί ισότιμος με όσους έχουν αξία μπας και κερδίσει λίγη αξία και αυτός για αυτό κατηγορεί και εμποδίζει ότι γίνεται με ουσία και στην συνέχεια το μιμείται προσπαθώντας να το παρουσιάσει ως δικό του.

Ο τενεκές προβάλλεται από το σύστημα .




2 σχόλια:

  1. Ωραία τα λέτε, αλλά ποιός σας ακούει; Λόγια και θεωρίες και μετά φτάνει η ώρα των εκλογών και ψηφίζουμε αυτούς που μας χτυπούν την πλάτη, που μας χαιρετάνε, που πηγαίνουν παντού σαν μαϊντανοί, που μας κάνουν την εξυπηρετησούλα, μας δίνουν και κανένα φράγκο, βάζουν και κανένα παιδί στη δουλειά…. και άλλα τέτοια. Και μετά περιμένουμε ο τόπος μας να πάει μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , φιλε.
      Αλλά όταν ασχολείται κάποιος σοβαρός τον λοιδορείτε , τον λέτε λαμόγιο και αλλά ωραία….
      Ύστερα αυτός σας αποχαιρετά
      ιδιωτεύοντας !

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.