Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Άριστα ..μηδέν για το επιτελείο του δημάρχου

 


 

 

Τον πολιτικό ή τον αυτοδιοικητικο είθισται να πλαισιώνει μια ομάδα συνεργατών που μεταξύ των καθηκόντων που έχει είναι να τον ¨¨προστατεύει ¨¨ από τις  ¨¨πολιτικές κακοτοπιές ¨¨ και τα λάθη που μπορεί να βλάψουν την εικόνα του .Δεν γνωρίζουμε αν τελικά υπάρχει αυτή η ομάδα πλησίον του δημάρχου Σερρών . Γιατι αν υπάρχει έχει μείνει  μετεξεταστέα  εδώ και καιρό  . .Τελευταία ¨¨επικοινωνιακή γκάφα ¨¨ σήμερα και έχει σχέση με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ  Δημήτρη Γιανχουστίδη

Η συνάντηση  και η φωτογράφιση έγινε στο γραφείο του δημάρχου .Ένας εκ των συνεργατών του δημάρχου δεν έσπευσε να του υπενθυμίσει οτι προ διμήνου όταν είχε γίνει παρόμοια ανακοίνωση υποψηφιότητας υπήρξε σωρεία αντιδράσεων . Με την πλευρά της αντιπολίτευσης να κατηγορεί τον κ Χρυσάφη  οτι χρησιμοποιεί το γραφείο του δημάρχου ως γραφείο της παράταξης  της Συμμαχίας .

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.