Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Νέα υποψηφιότητα με τη Συμμαχία

 

 
 
 
 
 Την υποψηφιότητα του κ Δημήτρη Γιανχουστίδη
 με την Συμμαχία Σερραίων .Ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης κ Αλέξανδρος Χρυσάφης
 
 Διαβάστε
Υποψήφιος με τη «Συμμαχία Σερραίων» θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ο Δημήτρης Γιανχουστίδης, ένας ακόμη ενεργός πολίτης που μοιράζεται το όραμά μας να μεταμορφώσουμε τον Δήμο.
Ο Δημήτρης Γιανχουστίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαγειρικής του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Θράκης και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού, καθώς και της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Είναι ένας δημιουργικός και δραστήριος πολίτης που αγαπά τις Σέρρες, στηρίζει τα σερραϊκά προϊόντα και προβάλλει με κάθε ευκαιρία την πλούσια γαστρονομία του τόπου μας.
Η «Συμμαχία Σερραίων» με μεγάλη χαρά όλων μας συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με έμπειρα αλλά και νέα πρόσωπα, που έχουν διάθεση και θέληση να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις του για το καλό όλων των Δημοτών.
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.