Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αυτοκινητοδρόμιο : Νέο επεισόδιο στην κόντρα Χανλίογλου - Ζίχναλη

 


 

 

Σε σήριαλ  φαίνεται να  εξελίσσεται η ανταλλαγή απόψεων περι των αγώνων στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών . Μεταξύ του κ Ζίχναλη και του κ Χανλίογλου  Απάντηση στα όσα υποστήριξε προ ημερών ο Τάσος Χανλιογλου είχε δώσει ο κ Ζίχναλης και τώρα  ανταπαντά ο κ Χανλιογλου

Η απάντηση 

 

Σπανίως απαντώ σε κείμενα τα οποία αναφέρονται στο άτομό μου αλλά βρίθουν ασυναρτησιών. 


Γίνομαι συγκεκριμένος: Ο κ. Ζίχναλης με τριπλή ιδιότητα, κάτι σαν Μ. Ναπολέων, προέβη εις διάβημα δια τριπλού βήματος. Υποκαθιστώντας τον Δήμαρχο με την άδειά του βεβαίως, καθώς αυτό πιστοποιήθηκε δια των αβασάνιστων like του δεύτερου. 


Ως εκπρόσωπος του Αυτοκινητοδρομίου του οποίου το Δ.Σ αναφανδόν συμφωνεί, οποία κατάντια, αφού κανείς δεν διαφοροποιείται με τα λεγόμενα του εν λόγω κυρίου και τα δικά τους έργα και ημέρες. Ως πρόεδρος της ιστορικής ΛΑΜΣ με το συμβούλιό της να συμφωνεί δια της αφωνίας των.
Ελπίζω στην συνέχεια να συμβούν τα εξής:


Πρώτον: Να παραιτηθεί ο Δήμαρχος. 


Δεύτερον: Το υπουργείο αθλητισμού δια του κ. Αυγενάκη αφού απομακρύνει τους πάντες να σφαλίσει το αυτοκινητοδρόμιο ως αθλητικό χώρο μέχρι νεωτέρας. 


Τρίτον: Η ομοσπονδία ( ΟΜΑΕ) μετά του αγωνιστικού της τμήματος (ΕΠΑ) να διαγράψει από τους καταλόγους της την ΛΑΜΣ, η οποία καθίσταται επικίνδυνη να διοργανώνει αγώνες με την πλήρη άγνοια κανόνων, η οποία εκφράζεται δια του προέδρου της. 


Και τέταρτον, μετά από την ενημέρωση του Υπουργού Μεταφορών να σκεφτεί διπλά, όταν θα του ζητούν να ενισχύσει το Αυτοκινητοδρόμιο προς αναβάθμισή του. 


Αυτά ως Θεματοφύλακας, όπως με αποκαλούν, όχι όμως του αυτοκινητοδρομίου, καθώς διαθέτουμε πολλούς, αλλά του γοήτρου των ΝΟΜΙΜΩΝ αγώνων, των διακόνων και οδηγών, των οποίων αποτελώ αναπόσπαστο κομμάτι Εθνικώς.


Δήμαρχε αργείς.


Τάσος Χανλίογλου

1 σχόλιο:

  1. Και τους δύο τους είχε διώξει με κλωτσιές ο Ματθαίου από το Αυτοκινητοδρόμιο. Τον ένα τον έφερε πίσω ο Δήμαρχος. Γιαυτό κλαίει ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.