Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Σύμμαχος ο Γιώργος Γούνας

 





 
Την υποψηφιότητα του Γιώργου Γούνα με την Συμμαχία Σερραίων ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλης της παράταξης Αλέξανδρος Χρυσάφης
Διαβάστε την ανακοίνωση  
 
Ένας ακόμη ενεργός και ανήσυχος πολίτης, που νοιάζεται για τον Δήμο Σερρών, ο Γιώργος Γούνας, θα είναι υποψήφιος με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ο Γιώργος Γούνας δραστηριοποιείται επιχειρηματικά πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των τροφίμων με εταιρείες σε Ελλάδα και Βουλγαρία και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών τα τελευταία 10 χρόνια.
Γνωστός για την αγάπη του για τον αθλητισμό έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σερρών επί Δημαρχίας Γιάννη Βλάχου, Αντιπρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου επί σειρά ετών, ενώ στο παρελθόν συμμετείχε και στη διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ως Αντιπρόεδρος και ως μέλος του ΔΣ.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που η «Συμμαχία Σερραίων» μεγαλώνει με ανθρώπους σαν τον Γιώργο Γούνα, που θέλουν να προσφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να μεταμορφώσουμε τον Δήμο Σερρών και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους Δημότες.
Καλή επιτυχία Γιώργο! Καλωσόρισες!

 

1 σχόλιο:

  1. Έχει καταντήσει κωμωδία το show του Χρυσάφη να παρουσιαζει έναν - έναν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και όχι όλους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.