Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το ντέρμπι επιβίωσης στην γαλάζια πολυκατοικια

 

 

 

Η απογραφή του πληθυσμού επέφερε σημαντικές ανακατατάξεις στον αριθμό των εδρών καθώς αλλού αυξήθηκαν και αλλού μειώθηκαν

 

Στην εξαεδρική εκλογική περιφέρεια των Σερρών, που γίνεται πενταεδρική, θα δοθεί επίσης μεγάλη μάχη, καθώς η Ελληνική Λύση εκλέγει εκεί τον Κωνσταντίνο Μπούμπα που έχει καλά ποσοστά, οπότε ίσως κινδυνεύσει η τέταρτη έδρα της ΝΔ. Θυμίζουμε ότι το κυβερνών κόμμα εκλέγει στην πατρίδα του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και τη Φωτεινή Αραμπατζή, ενώ ντέρμπι προμηνύεται μεταξύ του τρίτου Τάσου Χατζηβασιλείου και του τέταρτου Θεόφιλου Λεονταρίδη.

Να σημειωθεί επίσης ότι στις Σέρρες ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκλέγει τον Ελευθέριο Αβραμάκη που δεν δείχνει να κινδυνεύει να χάσει την έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.