Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Η πρόβλεψη της Ελένης Μωραϊτη για τις εκλογές


 

 

 

 Στην εκπομπή της Ελένης Μωραϊτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης .Στην αρχή της συζήτησης υπήρξε αναφορά στις επερχόμενες εκλογές και στους μέχρι στιγμής αντιπάλους του δημάρχου. Η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν οι υποψήφιοι ( Μητλιαγκα- Τσιμερίκας ) έχουν  διαφορετική πρόταση για τον δήμο .Ενώ συνεχίζοντας και απευθυνόμενη στον δήμαρχο  είπε  <<όλοι δουλεύουν για σας >> .

Να υποθέσουμε οτι η δημοσιογράφος προεξοφλεί νίκη της Συμμαχίας στις εκλογές του Οκτωβρίου ???

2 σχόλια:

  1. Ένα είναι σίγουρο ότι τα τοπικα κανάλια δουλεύουν για τη δημοτική αρχή όπως και κάποια σαϊτ. Άραγε γιατί; Μηπως μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος; Μάλλον δε χρειάζεται όλοι το καταλαβαίνουμε και συζητιέται παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην κ. Μωραϊτη. Έπιασε τον παλμό της Σερραϊκής κοινωνίας και βλέπει αυτό που βλέπουμε όλοι. Ότι η μόνη σωτηρία γι αυτόν τον τόπο είναι ο κ. Αλέκος για δήμαρχος. Το καλύτερο σενάριο βέβαια θα ήταν να μπουν και η κ Βαρβάρα με τον κ Τσιμερίκα στο ίδιο ψηφοδέλτιο με εμάς. Τότε αντί για συμμαχία θα ήμασταν πανστρατιά.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.