Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Σέρρες : Θα κάνει την αυτοκριτική της η παλιά σερραϊκή αυτοδιοίκηση;


 

 

 

Όπως είναι γνωστό έχει δημιουργηθεί από τους παλιούς προέδρους και δημάρχους του Νομού Σερρών σύλλογος, ο οποίος πρόσφατα έκοψε και την πίτα του στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ.

Η επιτυχία του παλιού αυτοδιοικητικού προσωπικού του νομού  μας  αντικατοπτρίζεται και εκφράζεται από τη σημερινή εικόνα των Δήμων και των παλιών κοινοτήτων.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο σήμερα με κρύο αίμα, ψυχρό μάτι μπορούν να προχωρήσουν σε μία τολμηρή αυτοκριτική για τα έργα και τις ημέρες τους

Λειτούργησαν σε καιρούς παχιών αγελάδων οι παλαίμαχοι σήμερα της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πόσοι από  αυτούς  είναι άραγε ικανοποιημένοι από το έργο τους; Μήπως σήμερα, απελευθερωμένοι από το πολιτικό κόστος, έχουν την τόλμη να αποδεχθούν ότι συμβιβάζονταν με τα κελεύσματα των δημοτών και το αφόρητο κλίμα του λαϊκισμού, τη νοοτροπία της σπάταλης Ελλάδας της αστικομακαρανάδας που ζούσε στο κυνήγι της καλοπέρασης.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr/

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.