Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΚΚΕ Σερρών : Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς έξω από την οικία του προέδρου της ΝΟΔΕ

 


 

Με δελτίο τύπου η Ν.Ε της ΠΕ Σερρών του ΚΚΕ καταδικάζει τους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

 Το ΚΚΕ καταδικάζει τους βανδαλισμούς έξω από την οικία του προέδρου της ΔΕΕΠ Σερρών  της ΝΔ.
Αυτού το είδους οι ενέργειες μας βρίσκουν αντίθετους γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του εργατικού λαϊκού κινήματος, απεναντίας, αξιοποιούνται για να συκοφαντηθεί ο αγώνας του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τους αντιδραστικούς νόμους που νομοθέτησαν, διατήρησαν και συνεχίζουν να εμπλουτίζουν όλες οι Κυβερνήσεις της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.
Αυτό που χρειάζεται να γίνει σήμερα, σε όλη τη χώρα αλλά και στο νομό μας, είναι να δυναμώσει η οργάνωση του αγώνα από τα κάτω, εκεί που εργάζεται και ζει η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι γυναίκες και  η νεολαία για αυξηθεί η πίεση και να μπει φρένο απέναντι στο νομοθετικό και κατασταλτικό οπλοστάσιο που θωρακίζει το αστικό κράτος και το κεφάλαιο.

Σέρρες 5/1/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.