Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Σέρρες : Μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο απεργός πείνας και δίψας

 


 

 

 

Σταματάει την απεργία δίψας ο αναρχικός Θάνος Χατζηαγγέλου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του alerta.gr, σήμερα εκδόθηκε παραπεμπτικό για το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, μετά την εξέλιξη αυτή ο Θάνος Χατζηαγγέλου “σταματάει την απεργία δίψας αλλά συνεχίζει την απεργία πείνας μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω ανησυχίας ότι μετά τη νοσηλεία του θα μεταφερθεί σε άλλη φυλακή”.

Ο  Θάνος Χατζηαγγέλου προέβη σε απεργία πείνας και δίψας καθώς θεωρεί “εκδικητική” την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού σε αυτές της Νιγρίτας. Αίτημά του είναι η γνωστοποίηση του πραγματικού λόγου της μεταγωγής του και η άμεση επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

 https://www.thestival.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ο κουφοντίνας και οι ακόλουθοι δικαιώνονται λοιπόν στην χώρα του εξαρχισταν!!!!! Να τους ρωτάτε που θέλουν να πάνε , πότε θέλουν , το μενού και τα ένσημα δια την σύνταξη του αντιστασιακού με προσοχή να τα μετράτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.